+38 (050) 750-09-58 (роздріб)
+38 (067) 340-31-03 (гурт)
Передзвоніть мені

Основні ереваги профнастилу

Там, де необхідна міцна, недорога і зносостійка покрівля, розумно звернути увагу на матеріал у вигляді профнастилу, попит на який з боку власників приватних будинків переживає свій другий ренесанс.

Профнастил зустрічається не тільки в класичному оцинкованому вигляді, але також і в пофарбованому. В останньому випадку виробники використовують спеціалізовану фарбу на полімерній основі, яка відрізняється не тільки красивим зовнішнім виглядом, але і винятковою міцністю. Якщо брати до уваги, що профнастил, пофарбований полімерною фарбою, відрізняється непоганим зовнішнім виглядом, то стає ясно – чому даний вид матеріалу як і раніше користується підвищеним попитом у власників приватних будинків.

Варто звернути увагу на оцинкований профнастил, який можна сміливо відносити до класики – він широко використовувався ще з радянських часів! Недарма, на ринку покрівельних матеріалів особливим попитом користується радянський профнастил, що володіє високою якістю – він цілком здатний прослужити ще десятки років. Але старий оцинкований профнастил вже встиг потьмяніти. Часом краще брати сучасну версію оцинкованого профнастилу, яка відрізняється ще кращим зовнішнім виглядом. На перший погляд здається, що даний вид матеріалу зроблений з алюмінію. Але на відміну від останнього, коштує чималих грошей, оцинкований профнастил коштує недорого, але при цьому має чудову зовнішню складову!